puczek, no dojazdy masz podobne i niektóre ujęcia tylko trochę Ci się ręka trzęsie albo kiepski uchwyt no i pewnie jeszcze brakuje profesjonalnego studia jakie WagenWerks'i posiadają heh ale filmik fajny. Chociaż tytułu nie rozumiem dlaczego taki
_________________ Posłuchaj go, prawde Ci powie ----------------------------------------------------->
mnie tylko się nie podobały skoki między budą, felgami, grillem i czymś tam jeszcze - jeszcze chwila i dostałbym ataku epilepsji bo odbywało się to bez płynnego przejścia. Ale poza tym to ogroooomne gratki bo filmik faktycznie fajnie wyszedł, a i kamera widać, że najtańsza nie jest
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
też zauważyłem może kiedyś mojego passka nakręcisz? albo wspólny projekt? ;d
trudno by było nie zauważyć ostatnio jak domin_vw wrzucił filmik to kamera się trzęsła niemiłosiernie, tu jest stabilizacja obrazu + lepsza jakość (sugerowałbym HD) i to robi swoje bo o niebo lepiej taki projekt się ogląda, a i fura zacna na filmiku
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum